28 вересня 2024, субота

Кіровоградщина: проблему залізничної амбулаторії вирішать найближчим часом

На цьому наголосив голова обласної ради Олександр Чорноіваненко під час зустрічі 5 серпня з представниками ініціативної групи, які звернулись до голови обласної ради з приводу закриття амбулаторії. Про це пище офіційнийи сайт Кіровоградської обласної ради.
Залізнична амбулаторія знаходиться в Кіровограді, за адресою Жовтневої революції, 4, але підпорядковується Помічнянській лінійній лікарні – колишньому відомчому закладу «Укрзалізниці». Амбулаторія обслуговувала не тільки залізничників, а й близько восьми сотень звичайних жителів обласного центру – дітей. Їх запропонували перевести або до 2-ї поліклініки, розташованої на Балашівці, або до 4-ї – на Новомиколаївці. У той же час, це сильно ускладнює їхнє медичне обслуговування.
Олександр Чорноіваненко уважно вислухав відвідувачів, негайно телефоном зв'язався із заступником департаменту охорони здоров'я Наталею Горбенко та Помічнянським міським головою Миколою Антошиком, розібрався з ситуацією та запевнив представників ініціативної групи, що дане питання буде вирішено найближчим часом.
Про проблеми лікарні читайте згодом у матеріалі Златополя.
 

Кіровоградщина: проблему залізничної амбулаторії вирішать найближчим часом
Оцінити цей запис

Магазин товарів для активного відпочинку ProTrack

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований