28 вересня 2024, субота

У Кіровограді розпочали ремонт вулиці Жуковського

У Кіровограді продовжує активно виконуватися програма ремонту міських доріг. Із 17 серпня розпочинається капітальний ремонт дорожнього покриття по вулиці Жуковського.Про це повідомив секретар міської ради Іван Марковський під час своєї зустрічі з мешканцями міста, які проживають поряд з онкодиспансером, пише офіційний сайт Кіровоградської міської ради.
 
За словами Марковського, такий ремонт дуже важливий також з огляду на те, що після нього у мікрорайоні можна буде запустити маршрут громадського транспорту №7, який не працює саме через поганий стан дороги.
 
 
На зустрічі був присутнім і народний депутат України Костянтин Яриніч, який свого часу підтримав ініціативу місцевих жителів щодо прокладення нової дороги, що з’єднала б вулицю Родімцева з Великою Балкою. Для будівництва такої дороги необхідно, в першу чергу, засипати балку, яка розмежовує два мікрорайони.
– Така засипка теж розпочнеться найближчими днями, – повідомив людям Іван Марковський. – Необхідне для засипки будівельне сміття буде звозитися сюди з усього міста. Проте обсяг робіт тут надзвичайно великий і за прогнозами будівельників насипна дорога буде сформована навесні наступного року.
 

У Кіровограді розпочали ремонт вулиці Жуковського
Оцінити цей запис

Магазин товарів для активного відпочинку ProTrack

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований