18 травня 2024, субота

У Кіровограді презентували проект житла для переселенців

Сьогодні, 17 серпня, у приміщенні Кіровоградської торгово-промилової палати відбулася офіційна презентація проекту "Побудуймо майбутнє разом", що реалізується за підтримки Європейського Союзу в рамках програми "Підтримка громад, що опинилися під впливом конфлікту в Україні". Як повідомляє кореспондент Златополя, представляли проект перед переселенцями і керівниками терииторій голова Кіровоградської обласної ради Олександр Чорноіваненко, президент ТПП Ірина Саєнко, експерт з моніторингу програми ЄС "Підтримка політики регіонального розвитку в Україні"Наталя Лукашенко та керівник проекту Валерій Кальченко.
Під час презентації стало відомо про основні кроки, які зробила обласна рада в реалізації проекту та строки виконання проекту. Зокрема, гуртожиток на 150 кімнат, який перебудують в Новгородці, мають закінчити за 12 місяців, а дитячий садок на 70 місць – за вісім. Разом з тим, як сподівається Валерій Кальченко, у разі гарної роботи підрядника (тендер уже оголошено), вдастся закінчити роботи раніше. 
[widgetkit id=756]
Детально про особливості проекту, який сьогодні презентували, ви можете прочитати в нашому матеріалі, перейшовши за цим посиланням.
У ході презентації голова обласної ради Олександр Чорноіваненко також повідомив, що уряд США зараз готовий фінансувати подібні проекти для переселенців та закликав керівників територій включатися в роботу так, як це зробили в Новгородці.  
У Кіровограді презентували проект житла для переселенців
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований