19 травня 2024, неділя

На Кіровоградщині визначилися хто буде ремонтувати гуртожиток для пересленців

Відбулася прес-конференція керівника проекту "Побудуємо майбутнє разом!" Валерія Кальченка та голови тендерного комітету, керуючої справами виконавчого апарату обласної ради Наталії Тимофієвої щодо результатів проведеного тендеру з капітального ремонту гуртожитку та дошкільного закладу в Новгородці. Про це Златополю повідомили в Кіровоградській обласній раді.
 
Розкриття пропозицій конкурсних торгів відбулося 10 вересня 2015 року. У конкурсних торгах взяли участь представники 6 підприємств: приватного акціонерного товариства «Криворіжаглобуд», приватного підприємства «Грант-Буд», приватного підприємства «Камелот – 3000», товариства з обмеженою відповідальністю «Кіровограджилстрой», товариства з обмеженою відповідальністю «Сервіс-Канон» та товариства з обмеженою відповідальністю підприємства «Арталекс».
Очікувана вартість предмета закупівлі складала 18 мільйонів 312 тисяч 556 гривень, у результаті торгів перемогу отримало товариство з обмеженою відповідальністю підприємство «Арталекс», цінова пропозиція якого склала 17 мільйонів 702 тисячі 374 гривні. Варто зазначити, що одне з підприємств мало меншу цінову пропозицію, але дане підприємство не відповідало усім критеріям відповідно до Закону України «Про здійснення державних закупівель», а саме: подало недостовірні відомості, через що не було допущено до оцінки тендерних пропозицій.
 
 
Голова тендерного комітету Наталія Тимофієва повідомила, що підписання договору з переможцем запланово приблизно на 9 жовтня. Підприємство працює близько 20 років і налічує більше 50 осіб.
Керівник проекту Валерій Кальченко розкрив критерії відповідно до яких 4 підприємства не допустили до оцінки тендерних пропозицій і розповів яким чином буде контролюватись робота переможця. Головними умовами в договорі з підрядною організацією буде вимога закінчити будівництво до 1 вересня 2016 року, застосування матеріалів, погоджених із замовником, (адже у ЄС дуже високі вимоги до якості), залучення до ремонтних робіт близько 20 переселенців тощо.
Валерій Кальченко також розповів про те, що на виконання проекту не вистачає близько 9 мільйонів гривень, частина цих коштів буде залучена за рахунок знижки підприємства-виконавця, економії на обладнанні, транспортних витратах, проте частину коштів ще доведеться шукати.
Як повідомив керівник проекту, ремонтні роботи планується розпочати вже 1 листопада цього року. 
– В першу чергу буде замінено покрівлю та вікна, проведені зварювальні роботи. Взимку ми утримаємось від утеплення фасаду, ремонтуватимемо все, що можна робити взимку. Будемо економити на кожному кроці. Нас чекає ще велика робота, – на завершення прес-конференції зазначив Валерій Кальченко.
На Кіровоградщині визначилися хто буде ремонтувати гуртожиток для пересленців
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований