01 травня 2024, середа

На Кіровоградщині затримали крадіїв, які винесли зі складу майже півтори тонни насіння соняшника

На рахунку спільників 4 факти кримінальних правопорушень та ще одна невдала спроба, під час якої злодіїв і спіймали на місці злочину. Загалом підозрювані викрали зі складу близько 1500 кг збіжжя на загальну суму майже 15 тисяч гривень. За вчинене їм загрожує покарання – до 6 років позбавлення волі. Про це Златополю повідомили у прес-службі ГУНП в області.
Зловмисниками виявилися двоє жителів Бобринецького району, 32 та 29 років. Крадіжки чоловіки скоювали вночі. Прибували до складського приміщення у населеному пункті на автомобілі, що належав одному з них. Відчинивши замок, проникали всередину, звідки виносили за раз по декілька сотень кілограмів насіння. У подальшому викрадене збували, отримані кошти витрачали на власні потреби.
«Поліцейські вийшли на слід зловмисників і спільно з власником складу та іншими місцевими мешканцями спіймали крадіїв, коли вони намагалися в черговий раз скоїти злочин. Розслідування у рамках кримінального провадження, розпочатого за ч. 3 ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України, триває. Злодіям оголошено підозру у вчиненні кримінальних правопорушень. Вирішується питання про обрання особам міри запобіжного заходу», – розповів начальник Бобринецького відділу поліції Валерій Григорчук.
Санкцією статті передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 6 років. Старший зі спільників раніше був судимий за крадіжку.
На Кіровоградщині затримали крадіїв, які винесли зі складу майже півтори тонни насіння соняшника
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований