30 вересня 2024, понеділок

У центрі Кропивницького за погрозу розправи затримали чоловіка з ножем (ФОТО)

Сьогодні ввечері, близько 19.30, у районі перехрестя вулиць Гоголя та Михайлівської (колишня Кірова) у Кропивницькому правоохоронцями було затримано чоловіка, котрий погрожував своїй знайомій ножем. Як повідомили Златополю на місці події, ситуація під котролем, загрози життю та здоров'ю містян немає. 
"Від жительки Кропивницького надійшов виклик про те, що їй погрожують ножем. На виклик виїхав наряд, котрий зв'язався із заявницею та отримав від неї свідчення, що вказували на чоловіка середнього віку, котрий в цей час перебував недалеко від місця події. Після цього працівники патрульної поліції розпочали поверхневу перевірку, під час якої чоловік дістав з кишені пакетик з білою невідомою речовиною та почав швидко його засипати до рота. Враховуючи подібну неадекватну поведінку, особу було затримано та заковано в наручники. Продовжуючи перевірку особи, в його кишенях було виявлено два ножі, котрими, за показами заявниці, чоловік неодноразово їй погрожував. 
Затримана особа вже була свого часу засуджена за ст. 187 ККУ, а саме розбійний напад, а також проходив як підозрюванний за ст. ч.1 ст.115, а саме "Умисне вбивство". Наразі продовжуються слідчі дії.", – прокоментував ситуацію командир першої роти патрульної поліції Кропивницького лейтенант Черниш.  

Фото – Златопіль 

У центрі Кропивницького за погрозу розправи затримали чоловіка з ножем (ФОТО)
Оцінити цей запис

Магазин товарів для активного відпочинку ProTrack

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований