29 вересня 2024, неділя

У Кропивницькому на хабарі затримали державного виконавця (ФОТО)

Військовою прокуратурою Кіровоградського гарнізону на хабарі викрито державного виконавець міського управління юстиції. Про це Златополю повідомили в прес-службі військової прокуратури Південного регіону України.
17 січня офіцерами військової прокуратури спільно з співробітниками Управління захисту економіки в Кіровоградській області припинено незаконне збагачення за чужий рахунок державного виконавця одного з відділів виконавчої служби Управління юстиції м Кропивницький.
Встановлено, що в роботі державного виконавця знаходилося виконавче провадження про стягнення з громадянина Б. боргових зобов'язань в сумі понад 100 тисяч доларів США на користь банківської установи.
Володіючи певними повноваженнями, нечистий на руку чиновник захотів збагатитися за чужий рахунок і запропонував громадянину сплатити йому неправомірну вигоду в сумі 75 тисяч  гривень і назавжди забути про борг.
За справу взялася військова прокуратура, затримавши хабарника «на гарячому», безпосередньо при отриманні частини обумовленої суми хабара.
Крім того, під час обшиків, проведених в приміщеннях чиновника, правоохоронцями виявлено боєприпаси і зброю, походження яких встановлюється.
Військовою прокуратурою Кіровоградського гарнізону планується повідомлення зазначеній особі про підозру у вчиненні кримінального злочину, передбаченого ч. 3 ст. 368 КК України, а також звернення до суду з клопотанням про обрання запобіжного заходу і накладення арешту на вилучене майно.
Ілюстрація – ar.volyn.ua
Фото з сайту Військової прокуратури України
 

У Кропивницькому на хабарі затримали державного виконавця (ФОТО)
Оцінити цей запис

Магазин товарів для активного відпочинку ProTrack

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований