29 вересня 2024, неділя

У поліції підтвердили інформацію про двох поранених внаслідок ранкової перестрілки в Кропивницькому

У поліції повідомили про ще одного пораненого внаслідок перестрілки у Кропивницькому. Раніше говорилося лише про одного постраждалого. Цю інформацію інформаційному агенству УНН-Центр надала керівник сектору зв’язків з громадськістю ГУ НП в Кіровоградській області Віталіна Бевзенко, інформує Златопіль.
За словами В.Бевзенко, чоловік звернувся до лікарів з пораненнями ніг.
У приймальному відділені 4-ї міської лікарні факт звернення до них громадянина з пораненням підтвердили й зазначили, що чоловіка прооперували.
Нагадаємо, сьогодні зранку Деталі перестрілки можна прочитати тут. Хронологію ранкових подій, яку надали в патрульній поліції Кропивницького, можна прочитати за цим посиланням. Фото з затримання зловмисників шукайте за цим посиланням.
До Єдиного реєстру досудових розслідувань внесено зміни у частині кваліфікації кримінального правопорушення – з ч. 1 ст. 115 на ч. 2 ст. 115 та ст. 15 Кримінального кодексу України (замах на вбивство). Слідчі дії тривають.
Додамо, що Начальник Департаменту патрульної поліції Євген Жуков на своїй сторінці у Facebook, ще зранку повідомляв про кількох постраждалих в перестрілці, однак інформація не знаходила свого підтвердження ні в прокуратурі, ні в поліції Кіровоградської області.
Фото – Патрульна поліція Кропивницького
У поліції підтвердили інформацію про двох поранених внаслідок ранкової перестрілки в Кропивницькому
Оцінити цей запис

Магазин товарів для активного відпочинку ProTrack

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований