28 вересня 2024, субота

Іще один активіст руху “Білі леви” в Кропивницькому потрапив за грати

Сьогодні, 1 березня, у Ленінському районному суді міста Кропивницького відбулося судове засідання з обрання запобіжного заходу Денису Зіннеру, якого підозрюють у вимаганні та участі в організації "Білі леви". інформує Гречка.
Як повідомляється, прокурор клопотав про обрання запобіжного заходу у вигляді тримання підозрюваного під вартою строком на 60 діб без можливості внесення застави.
У свою чергу, захисник зазначила, що такий запобіжний захід є надто суворим для Дениса Зіннера, враховуючи, що він співпрацює зі слідством та не заперечує своєї причетності до угрупування "Білі леви". Адвокат клопотала про домашній арешт.
За її словами, підозрюваний має стійкі соціальні зв'язки. Він навчається на першому курсі вишу. Також Зіннер є майстром спорту зі спортивної гімнастики. Адвокат представила позитивну характеристику від педагогічного колективу університету, студентом якого є підозрюваний.
Сестра і сам підсудний також підтримали позицію захисника та наполягали на домашньому арешті.
За словами підозрюваного, він визнає, що був членом групи, однак заперечує свою причетність до розбоїв. Крім того, Денис наголосив, що наприкінці березня відбудеться чемпіонат України зі спортивної гімнастики, на якому він представляє збірну Кіровоградської області, а в разі тримання його під вартою в період 60 діб, він не зможе прийняти участь у чемпіонаті.
Суд не взяв до розгляду жодних доводів захисту та відправив юнака за грати строком на 60 діб.
Нагадаємо, вчора суд переніс розгляд клопотання прокуратури про обрання запобіжного заходу для Дениса Зіннера, якого підозрюють у вимаганні та участі в організації "Білі леви". На судове засідання, що розпочалося близько 22.00 не з’явились адвокат та законний представник.
Також вчора обирали запобіжний захід для активіста Олексія Зими, попри клопотання сторони захисту суд ув'язнив активіста на 60 діб. 
Фото – "Гречка"
Іще один активіст руху “Білі леви” в Кропивницькому потрапив за грати
Оцінити цей запис

Магазин товарів для активного відпочинку ProTrack

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований