28 вересня 2024, субота

На Кіровоградщині підпалили телерадіокомпанію (ФОТО, ВІДЕО)

Приміщення в Олександрії, що на Кіровоградщині, по пр. Соборному, 136, яке орендує олександрійська телерадіокомпанія «Контакт-ЛТД» вночі, з 28 лютого на 1 березня, підпалили невідомі. 
Про це пишуть «Олександрійські новини» з посиланням на керівництво міської телекомпанії.
Повідомлення про надзвичайну подію надійшло від співробітників приватної охоронної фірми «Ягуар», які приїхали на спрацювання охоронної сигналізації. Вони ж і помітили полум’я, що розповсюджувалось всередині, та повідомили співробітників телекомпанії, які проживають неподалеку, про надзвичайну подію. 
Потрапивши до приміщення, охоронники та співробітники фірми скрізь значне задимлення побачили полум’я, що вже охопило стіни, горіли елементи вікна та обшивки радіаторів опалення, шпалери та підлога. Рятівним моментом стало імовірно те, що поруч з вікном, де було джерело загоряння, розташовано металевий сейф, який не дав швидко поширитись вогню.

Як повідомляється, спрацювання охоронної сигналізації сталось, імовірно, через те, що датчик руху сприйняв полум’я та дим, як переміщення зловмисників. За деякий час телерадіокомпанії власними силами та за допомогою співробітників фірми «Ягуар» вдалось швидко загасити полум’я та ліквідувати залишки пожежі, порятувавши майно телекомпанії та місцевого підрозділу "Укртелекому" від знищення.
Вранці керівництво ТРК повідомило про подію співробітників міської поліції та пожежної служби, які приїхали на виклик та зафіксували всі відомі факти про подію. Вранці стало помітним і те, що на поверхні вікна, що є приміщенням одного з відділів компанії, є висвердлений отвір, а всередині офісу є відчутним запах займистої речовини, схожої на бензин чи солярку або запальну суміш.

Не виключено, що зловмисники, які не розбили вікна, не зламали грати на вікнах чи не пошкодили двері, висвердливши отвір залили суміш чи речовину, що є легкозаймистою і мали намір спровокувати пожежу, яка б непомітно знищила офіс та обладнання компанії.

В адміністрації телекомпанії не виключають як одну із версій, що подія могла бути спланованим підпалом, а ініціаторами підпалу могли бути ті, кому не вигідна робота телерадіокомпанії.
Фото та відео – "Олександрійські новини"
На Кіровоградщині підпалили телерадіокомпанію (ФОТО, ВІДЕО)
Оцінити цей запис

Магазин товарів для активного відпочинку ProTrack

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований