28 вересня 2024, субота

У Кропивницькому неповнолітнього “Білого лева” звільнили з-під варти

Ленінський районний суд у Кропивницькому звільнив з-під варти неповнолітнього хлопця, який підозрювався у скоєні злочину передбаченого частиною 3 ст. 189 ККУ. 
Про це кореспонденту УНН-Центр повідомив батько хлопця.
Як розповів батько підозрюваного, слідчі не могли довести обґрунтованість звинувачень. Прокуратура клопотала, щоб його звільнити на поруки. Батьки та адвокат заперечили клопотання та попросили його звільнити з-під варти, оскільки на їх думку хлопець утримується незаконно.
На закритому засіданні суд постановив відпустити хлопця з-під варти.
Нагадаємо, прокуратурою Кіровоградської області спільно з СБУ було викрито групу осіб, яка називала себе борцями з потенційними педофілами та діяла під емблемою "White lions". Правоохоронцями встановлено, що саме учасники цього угруповання вчиняли вимагання, грабежі та розбої на території Кіровоградської області.
Разом з тим, у прес-службі прокуратури Кіровоградської області мають іншу версію подій.
–  По вказаній особі відмовлено в задоволенні клопотання через те, що законні представники (батьки) відмовилися брати неповнолітнього підозрюваного під нагляд. Крім того сам неповнолітній відмовився проти передання його під нагляд батькам. Ці відомості мені відомі з ухвали суду. – повідомила речник прокуратури Кіровоградської області Оксана Звенигородська.
Усі матеріали про "Білих левів" моєжна прочитати за цим посиланням.
Фото – Гречка
У Кропивницькому неповнолітнього “Білого лева” звільнили з-під варти
Оцінити цей запис

Магазин товарів для активного відпочинку ProTrack

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований