13 травня 2024, понеділок

Одного із учасників стрілянини в Кропивницькому досі не оголошено в розшук

Одного із учасників перестрілки в Кропивницькому, що сталася поблизу Кіровського районного в місті суду 21 лютого, досі не оголошено в розшук. 
Про це пише Златопіль із посиланням на власні джерела в правоохоронних органах. 
Нагадаємо, 21 лютого поблизу Кіровського районного суду в Кропивницькому сталася перестрілка, в результаті якої було поранено людину. Поліцейські оперативно затримали на виїзді з міста трьох учасників перестрілки, які змінили авто і намагалися втекти. Усім трьом учасникам обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.
Наступного дня очільник поліції Кіровоградщини Сергій Кондрашенко підтвердив інформацію про те, що до участі в перестрілці можуть бути причетними іще дві особи. Тоді він пообіцяв, що обидві особи будуть "найближчим часом" оголошені у розшук:
– Будуть оголошені однозначно. Сьогодні буде прийнято рішення щодо оголшення заочно підозри даним особам і вони одразу будуть оголошені в розшук. – заявив керівник поліції Кіровоградщини 22 лютого.

Одного з них, Костянтина Волкова, 24 лютого було оголошено у розшук за підозрою у вчиненні злочинів. передбачених ч. 2 ст. 115 та ст. 15 (замах на вбивство) Кримінального кодексу України та ч. 4 ст. 296 (хуліганство) ККУ. Іншого підозрюваного через три тижні після перестрілки досі не оголосили у розшук.
Усі матеріали  про дану справу можна знайти за цим посиланням
Фото – Патрульна поліція Кропивницького.
Відео – "Златопіль"
Одного із учасників стрілянини в Кропивницькому досі не оголошено в розшук
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований