28 вересня 2024, субота

У Кропивницькому в пожежі постраждала дитина (ФОТО, ДОПОВНЕНО)

Сьогодні, 14 березня, близько 11:00 по вул. Добровольського у Кропивницькому загорілася квартира. Звідти винесли непритомну дитину.
Про це Першій електронній газеті повідомили місцеві мешканці, інформує Златопіль.
“Пожежі не видно було, але було багато диму, – розповів кропивничанин Геннадій, – Я гуляв із собакою і побачив дим із сусіднього будинку. Люди викликали “швидку” і пожежників. Як виявилося, у квартирі була ще дитина років чотирьох. На місце прибули також патрульні. Поліцейський почав робити дитині штучне дихання, а ще один чоловік – непрямий масаж серця. Непритомного хлопчика забрала “швидка”.

У прес-службі У ДСНС області підтвердили, що виклик за цією адресою був, але сусіди та поліцейські оперативно ліквідували пожежу ще до прибуття пожежно-рятувальних підрозділів. За попередніми даними, з квартири госпіталізовано 3-річну дитину.
Як повідомляє "Гречка" з посиланням на прес-службу патурльної поліції Кропивницького, рибувши на місце події, правоохоронці побачили, як батько виніс на руках свого трирічного сина без ознак життя. 
Патрульні надавали домедичну допомогу, було  проведено реабілітаційні заходи : штучне дихання,непрямий масаж серця до прибуття швидкої медичної допомоги.
Хлопчика було доставлено в Обласну дитячу лікарню, де лікарі констатували смерть.
Ймовірна причина пожежі-електрообігрівач.
Фото – Перша електронна газета
 
 

У Кропивницькому в пожежі постраждала дитина (ФОТО, ДОПОВНЕНО)
Оцінити цей запис

Магазин товарів для активного відпочинку ProTrack

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований