28 вересня 2024, субота

Патрульні Кропивницького врятували жінку від суїциду

У п'ятницю, 24 березня, близько 19-ї години вечора, патрульні отримали терміновий виклик від мешканців однієї із багатоповерхівок, про те, що жінка збирається стрибнути із вікна 7-го поверху.
Про це пише Златопіль із посиланням на патрульну поліцію Кропивницького.
Інцидент стався на вулиці Волкова. Три екіпажі одразу приїхали на місце пригоди. Патрульних зустріли очевидці події та заявниця, яка розповіла, що її сусідка, стоячи на підвіконні 7- го поврху плакала і кричала, що їй важко жити і вона хоче покінчити із собою, а потім повернулась до кімнати.
З’ясували також, що 35-річна жінка має 10-річного сина, якого вона надвечір передала сусідові із словами,
– «сьогодні я маю намір побути на самоті, я прийняла остаточне рішення і воно незворотнє». 
Ці слова неабияк стурбували поліціянтів, тож вони спробували увійти до її помешкання та двері були зачинені і ніхто не відповідав. Інпектори викликали швидку та працівників ДСНС.
Вступивши в діалог із громадянкою, патрульні та рятувальники трохи заспокоїли її і після довгих перемовин та таки відчинила двері. 

Близько 2-х годин поліціянти спільно з рятувальниками говорили із жінкою та намагалися її заспокоїти. Згодом жінка пошкодувала про свій необдуманий вчинок, який міг завершитися фататально і запевнила, що більше такого не зробить. Патрульні також знайшли та привезли матір жінки, щоб та підтримала її в скрутну хвилину.
Наостанок жінка подякувала своїм рятівникам і навіть запропонувала всім гарячого чаю. Переконавшись, що психологічний стан дівчини покращився і вона не потребує медичної допомоги, патрульні залишили її відпочивати.
Патрульні Кропивницького застерігають: цінуйте своє життя, не піддавайтесь душевним хвилюванням. У вирішені питань, що турбують, не залишайтеся самі – зверніться за порадою до батьків, рідних. За можливості зверніться за порадою до психолога. Пам’ятайте, вчасний дзвінок на 102 може врятувати людське життя, не зволікайте!
Фото – патрульна поліція Кропивницького

Патрульні Кропивницького врятували жінку від суїциду
Оцінити цей запис

Магазин товарів для активного відпочинку ProTrack

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований