25 квітня 2024, четвер

На Кіровоградщині затримали злодіїв, які обікрали 2 квартири

На Кіровоградщині працівники поліції встановили особи злодіїв, які викрали побутову техніку, за попередніми даними, на майже 10 тисяч гривень. 
Про це повідомляє Златопіль із посиланням на матеріали Новоукраїнського відділу поліції Кіровоградської області.
Частину майна поліцейські вилучили за місцем проживання одного з чоловіків, решту – вже у «нових» власників, яким крадії встигли його продати.

«До Новоукраїнського відділу поліції надійшло повідомлення про крадіжки, скоєнні з нежилих помешкань котеджу. Злодії пошкодили кватирку у вікні та нижню частину вхідних дверей і проникли всередину приміщень, звідки винесли декілька одиниць техніки. Поліцейські встановили особи зловмисників, причетних до злочинів. Ними виявилися двоє місцевих жителів, 24 та 26 років. Чоловіки вирішили скористатися тим, що господарі не мешкають у квартирах і «поживитися» за чужий рахунок», – розповів начальник Новоукраїнського відділу поліції Ігор Матвійчук.
У даний час викрадене майно вилучено та направлено для проведення товарознавчої експертизи. За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 3 ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України Санкцією статті передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 6 років.

Фото – Сектор комунікації поліції Кіровоградської області
 

На Кіровоградщині затримали злодіїв, які обікрали 2 квартири
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований