17 травня 2024, п’ятниця

Житель Кіровоградщини займався збутом психотропних речовин

На Кіровоградщині житель селища Онуфріївка зберігав та продавав наркотичні речовини. Зокрема, поліцейські задокументували два факти продажу мешканцем метамфетаміну. 
Про це пише Златопіль із посиланням на матеріали Онуфріївського відділення Олександрійського відділу поліції Кіровоградської області.
– Під час проведення санкціонованого обшуку домоволодіння зловмисника було виявлено 3 медичних шприци з вмістом речовини світлого кольору, ззовні схожої на метамфетамін, ацетон та кислоти. Вилучене направлено на дослідження, – розповів начальник Онуфріївського відділення поліції Віталій Кравцов.

41-річному раніше судимому чоловіку оголошено повідомлення про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 307 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України».
У даний час вирішується питання про обрання відносно особи міри запобіжного заходу. За такі дії особі може загрожувати покарання – від 4 до 8 років позбавлення волі.
Фото – Сектор комунікації поліції Кіровоградької області
 
Житель Кіровоградщини займався збутом психотропних речовин
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований