19 травня 2024, неділя

«Жертвою» «Білих левів» міг бути друг Генпрокурора – ЗМІ (ФОТО,ВІДЕО)

В ефірі каналу "Україна" вийшла півторагодинна передача присвячена питанню громадського руху "Білі леви" – організації з Кропивницького, яка вважає себе борцями з педофілами, натомість її представників звинувачують у бандитизмі і здирництві, пише Гречка.
Окрім вже відомих фактів, в ефірі телеканалу прозвучала інформація про те, що учасники групи «Білі леви» вважають причиною їх затримання причетність їх «клієнтів» до органів прокуратури. Також наведено конкретний епізод, ніби то, за участю такого «клієнта».
На відео телеканалу не називають ім'я та не показують обличчя цього чоловіка. У коментарі журналістам він не спростував і не підтвердив того, що на показаному відео саме він, проте спростував, що має причетність до прокуратури.
Знімальна група "Говорить Україна" відвідала будинок, де проживає зазначений чоловік, та ресторан, що ніби то йому належить.
Зйомки відбувались в одному із відомих місцевих ресторанів, який належить родині одного із місцевих бізнесменів, який у 2010 році очолював обласну партійну організації "Народної Самооборони" Юрія Луценка, був помічником нардепа Юрія Гримчака.

Ще взимку у Фейсбуці на сторінці чоловіка з аналогічним ім’ям та прізвищем була інформація про те, що він працює в Генеральній прокуратурі та пост про дружбу з Генпрокурором. Згодом він змінив прізвище в акаунті, при цьому інформація про роботу в Генпрокуратурі зникла.
Так само, в мережі можна знайти принтскрін з відео, викладеного учасниками подібної до «Білих левів» організації, на якій зображено чоловіка, схожого на власника сторінки у Фейсбуці.

Разом з тим, як повідомила "Златополю" прес-секретар прокуратури Кіровоградської області Оксана Звенигородська, серед постраждалих внаслідок дій "Білих левів" немає працівників правоохоронних органів.
Прінтскріни – з сайту "Гречка"
Відео – телеканал "Україна"
«Жертвою» «Білих левів» міг бути друг Генпрокурора – ЗМІ (ФОТО,ВІДЕО)
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований