06 жовтня 2024, неділя

Поліція затримала працівника “виправної колонії ДНР”, що їхав у Кропивницький на свята

На Донеччині правоохоронці затримали чоловіка, що працював на окупантів у так званій "ДНР", коли той намагався виїхати до Кропивницького на свята. Про це пише Златопіль із посиланням на матеріали Волноваського відділу поліції Донецької області.
Як повідомляється, місцевий мешканець Макіївки потрапив в поле зору правоохоронців, коли чекав поїзд до Кропивницького. Взимку 2015 року чоловік працював на окупантів та був охоронцем ув’язнених у Макіївській виправній колонії № 97.
Поліцейські помітили 32- річного чоловіка, який намагався поїхати до матері в Кропивницький. Громадянин нервував та уникав зустрічі з нарядом поліції.
Чоловік з бойовим минулим був негайно затриманий та доставлений у Волноваський відділ поліції, де розповів усі подробиці перебування у незаконних збройних формуваннях.
До лав терористів він вступив у вересні 2015 року, маючи намір збагатитися. На посаді молодшого інспектора нагляду та безпеки, чоловік охороняв ув’язнених у Макіївській виправній колонії № 97. Через 3 місяці він вирішив покинути неперспективну роботу, де платили менше 2 тисяч гривень та звільнився.
З того часу останній ніде не працював та проживав за місцем мешкання разом з родиною.
При першій спробі покинути окуповану територію колишній бойовик був затриманий поліцейськими.
За вказаним фактом відкрито кримінальне провадження за ст.260 Кримінального кодексу України (створення не передбачених законом збройних формувань або участь у їх діяльності).
Фото – Волноваського відділу поліції Донецької області
 

Поліція затримала працівника “виправної колонії ДНР”, що їхав у Кропивницький на свята
Оцінити цей запис

Магазин товарів для активного відпочинку ProTrack

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований