27 квітня 2024, субота

У Кропивницькому вивантажили близько 30 тонн львівського сміття, “замаскувавши” його під місцеве

У Кропивницькому на Завадівському сміттєзвалищі вивантажили близько 30 тонн сміття зі Львова. Невідомі люди на трьох вантажівках ввели в оману працівників звалища – сказали, що привезли сміття з Кропивницького. Людину, яка зважувала сміття, уже звільнено.
Про це Першій електронній стало відомо із власних джерел, а підтвердив цей факт заступник міського голови Олександр Мосін. За його словами, на Завадівському сміттєзвалищі вивантажили близько 30 тонн сміття.
“Дійсно, таке відбулося. На звалище заїхало 3 машини, обдурили охорону, обдурили людину, яка зважувала сміття – сказали, що прибирають територію міста Кропивницького. Вони пройшли через ваги, заплатили за сміття і вивантажились на полігоні. Коли ми отримали цю інформацію – довели її до керівників підприємства. Вони самі були шоковані. Вони провели відповідну роботу, змінили охорону, звільнили людину, яка зважувала вантаж. У міськраді я оперативно організував нараду. Ми викликали засновників цих підприємств, щоб вони так само несли за це відповідальність. Наразі такого вже не буде допущено”, – розповів Олександр Мосін.
У Львові з літа 2016 року триває напружена ситуація з вивезенням побутових відходів через закриття Грибовицького сміттєзвалища. Міський голова Львова Андрій Садовий неодноразово звертався по допомогу до інших регіонів країни, однак більшість з них не мають можливості приймати додаткову кількість сміття через технічний стан полігонів.
Було таке звернення і до міськради Кропивницького, але місто Лева отримало відмову. Міський голова Андрій Райкович і головний комунальник міста Віктор Кухаренко раніше заявляли, що у Кропивницькому не буде львівського сміття.
Завадівським сміттєзвалищем опікується ТОВ “КАТП-1128”.
Фото – Перша електронна
У Кропивницькому вивантажили близько 30 тонн львівського сміття, “замаскувавши” його під місцеве
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований