05 жовтня 2024, субота

У Світловодську стріляли по вікнах місцевої газети (ФОТО)

2 травня співробітники газети “Світловодськ вечірній” (м. Світловодськ, Кіровоградська область) виявили у вікнах редакції чотири отвори від куль.
Про це повідомляє інтернет-видання “Світловодськ”.
Інформацію представнику ІМІ у Кіровоградській області підтвердила і головна редакторка газети Тетяна Дроздова.
“У нас вчора був робочий день, мали здавати у друк газету, тож до редакції прийшли рано. Одразу виявили чотири отвори від куль у власних вікнах. На щастя, ніхто не постраждав, однак ситуація дуже неприємна. На місце події ми одразу викликали поліцію, повідомили СБУ та представників міської ради, в одному приміщенні з якою знаходиться наша редакція. На мій погляд, це звичайна спроба залякати журналістів. Після роздержавлення ми маємо не надто приязні стосунки з міським головою. Тож не виключено, що це черговий натяк на те, що нам тут не раді”, – прокоментувала ситуацію представнику ІМІ Дроздова.
У свою чергу, начальниця сектору зв'язків з громадськістю Головного управління Національної поліції в Кіровоградській області Віталіна Бевзенко повідомила, що за фактом стрілянини по вікнах редакції відкрито кримінальне провадження за статтею 296 ККУ – “Хуліганство”. Слідство триває.

Фото – Ігор Котляров, "Світловодськ"
У Світловодську стріляли по вікнах місцевої газети (ФОТО)
Оцінити цей запис

Магазин товарів для активного відпочинку ProTrack

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований