16 травня 2024, четвер

У Кропивницькому в ряжанці знайшли металеву деталь (ВІДЕО)

Металеве напівкільце виявила в ряжанці ТМ "Формула смаку" родина з Кропивницького. Про це Златополю повідомили самі члени родини Іванових (усі імена змінено на прохання членів родини).
Як розповіли нашому виданню в родині, пригода трапилася минулого тижня. Мешканці Кропивницького придбали ряжанку напередодні в супермаркеті АТБ, що поруч, а наступного дня під час обіду, наливаючи молочний продукт, виявили в пакеті сторонній предмет – металеве напівкільце.
– Ми вирішили пообідати, я наливала ряжанку своєму синові і відчула, що в пакеті є щось зайве. – розповідає пані Ірина. – Ми розрізали пакет і дістали звідти металеве напівкільце. У мене був шок…
Іванови звернулися до супермаркету, де купили ряжанку. Представники "АТБ" повідомили про інцидент представників заводу, які за деякий час зв'язалися зі споживачами і запропонували компенсацію в 10 гривень. Отримавши відмову, представники заводу-виробника перетелефонували згодом і запропонували "протегом кількох днів скинути на телефон 50 гривень".
– Вони від початку нічого не заперечували. Сказали "Так, це наша деталь, ми її шукали". – розповідає пані Ірина. – Нам сказали: "Ви не переживайте, у нас деталі замочуються у спеціальному розчині", а я запитала чи можна той розчин пити людям… Опісля нам зателефонували і повідомили, що "хлопці з цеху вже пишуть пояснювальні".
Кілька разів на котакт з родиною виходили регіональні представники заводу, однак жодних конкретних дій ніхто не пропонував. Пропонували "взяти компенсацію" молочною продукцію, однак родина навідріз відмовилася споживати продукцію даного підприємства.
Цікаво, що при зустрічі з людиною, що представилася менеджером заводу, останній намагався "витягнути" зі споживачів суму, яку вони хочуть за нерозголошення інформації.
– Справа не в грошах,  – говорить глава родини. – хтось має відповідати за якість продукції. Не знаю, залякували чи ні, але звучала фраза "Ви взагалі знаєте, чий це завод?". Яка різниця, чий завод? Головне, щоб ніхто не постраждав. 
Для довідки: Ряжанка ТМ "Формула смаку" виробляється "Первомайським МКК". Останній належить нинішньому секретареві міської ради Кропивницького Андрію Табалову, згідно даних його декларації.
Ілюстрація – amazon.com
Відео – від очевидців. 
 

У Кропивницькому в ряжанці знайшли металеву деталь (ВІДЕО)
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований