04 травня 2024, субота

Керівника міської Держпродспоживслужби затримали на хабарі – активісти

Виконуючого обов'язки керівника управління Держпродспоживслужби в місті Кропвиницькому Сергія Сидоренко поліція затримала при отриманні хабаря у розмірі 3 тисяч гривень. Про це з посиланням на власні джерелда в правоохоронних органах інформує ГО "Центральноукраїнський антикорупційний офіс", пише Златопіль.
– Власні джерела повідомляють, що сьогодні працівниками Управління захисту економіки в Кіровоградській області ДЗЕ НПУ задокументовано схему вимагання та отримання неправомірної вигоди начальником Управління Держпродспоживслужби у місті Кропивницькому. – йдеться в дописі Центральноукраїнського антикорупційного офісу. –  Затриманий на горячому, за інформацією джерел, в.о. начальника управління держпродспоживслужби м. Кропивницького Сергій Сидоренко під час вимагання та отримання коштів у сумі 3000 грн. за видачу санітарного паспорту на право зберігання мінеральних добрив, пестицидів та гербіцидів. 
На офіційному сайті ГУ Держпродспоживслужби Сидоренко Сергій Григорович значиться як заступник начальника управління  – начальник відділу державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства Управління Держпродспоживслужби в м. Кіровограді, виконуючий обов’язки начальника.
Ілюстрація – nikorupciji.org
Керівника міської Держпродспоживслужби затримали на хабарі – активісти
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований