19 травня 2024, неділя

Жителі Кіровоградщини вирощують коноплю втричі частіше, ніж мак

Поліцейськими викрито 45 фактів незаконних посівів нарковмісних рослин. Про це пише Златопіль із посиланням на матеріали управління протидії наркозлочинності поліції Кіровоградської області.
Із загальної кількості кримінальних проваджень, розпочатих у рамках операції «Мак», 13 вже направлено на розгляд до суду.
За майже півтора місяці, що на території області тривають оперативно-профілактичні заходи, працівники поліції виявили на присадибних ділянках громадян понад 4,5 тисячі нарковмісних рослин. Близько третини від вилученого «урожаю» складає мак, решту – конопля.
Крім того, у ході операції поліцейські вилучили більше 3,7 кг марихуани, не допустивши витоку наркотичного засобу в незаконний обіг.
Нагадаємо, інформацію про осіб, причетних до вчинення наркозлочинів, можна повідомити до територіальних органів поліції, або за телефоном гарячої лінії 095 189 4350, на електронну пошту: kirovohrad@antidrug.gov.ua, чи безпосередньо до управління протидії наркозлочинності ГУНП в області за адресою: м. Кропивницький, вул. Велика Перспективна, 30. Конфіденційність гарантується.
Фото надано Сектором комунікації поліції Кіровоградської області
 

Жителі Кіровоградщини вирощують коноплю втричі частіше, ніж мак
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований