29 квітня 2024, понеділок

У Долинському районі затримали чоловіка, що порізав свого товариша по пляшці

Працівники поліції затримали чоловіка, який завдав ножового поранення односельцю. Про це інформує Златопіль із посиланням на матеріали Долинського відділу поліції Кіровоградської області.
Спільне розпиття алкогольних напоїв жителями Долинського району закінчилося госпіталізацією одного з них до лікувального закладу. Його кривднику за скоєне може загрожувати покарання – до 8 років позбавлення волі.
– 23 липня до відділу поліції надійшло повідомлення з Долинської районної лікарні про доправлення до приймального відділення 32-річного жителя населеного пункту з ножовим пораненням. Слідчо-оперативною групою, яка прибула на місце злочину, було встановлено, що троє односельців того вечора розпивали алкоголь, потім між потерпілим та 37-річним чоловіком виникла сварка на ґрунті неприязних відносин, яку вони не змогли вирішити мирним шляхом. Під час сутички старший опонент схопив кухонного ножа та наніс один удар в область грудної клітини молодшому. Зловмисника поліцейські затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Особа має судимість за майнові злочини», – розповів т.в.о. начальника Долинського відділу поліції Сергій Тюлєнєв.
Із місця події було вилучено кухонний ніж, а також одяг потерпілого та підозрюваного.
За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ознаками ч. 1 ст. 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Санкцією статті передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 5 до 8 років.
Фото надано Сектором комунікації поліції Кіровоградської області
У Долинському районі затримали чоловіка, що порізав свого товариша по пляшці
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований