14 травня 2024, вівторок

Нововиявлений МАФ у центрі Кропивницького демонтують… але не зразу (ФОТО)

Сьогодні вночі, близько півночі у центрі Кропивницького, біля готелю "Київ" невідомі особи почали монтувати кіоск-МАФ який успішно було встановлено до ранку. 
Таку інформацію журналістам, яких запросили на місце події, розповів начальник спецінспекції Андрій Максюта, повідомляє Златопіль
За словами посадовця він став безпосереднім очевидцем події та навіть пробував завадити незаконному встановленню, чи подай отримати інформацію щодо права на подібні дії так би мовити "з перших рук".
"На моє запитання власник, принаймні він так представився вночі, показав мені картку обліку на право торгівлі кавою виданий управлінням торгівлі міської ради Кропивницького. На моє зауваження, що дана картка не дає право встновлення МАФу чоловік зауважив мовляв це ніякий не МАФ", – розповів Максюта. 
Підтверджує незаконність встановлення споруди й заступник начальника управління торгівлі Катерина Бондаренко.
""Жодних погоджень щодо встановлення кіосків ми не давали. Це зовсім різні документи", – стверджує посадовиця.
Як вдалось з'ясувати, картка обліку була видана на ФОП Карпову Ю.В. Ту саму, намет для торгівлі морозивом якої нещодавно незаконно з'являвся на вулиці Великій Перспективній.  Більше того, як зазначив Андрій Максюта, інформація щодо того, що підприємиця розташувала свій МАФ на землі яку орендував у ПП "Балтімор" також не підтверджується. 

У підсумку Максюта зауважив – уже на найближчому засідання комісії з питань демонтажу він особисто підійматиме питання щодо даної споруди. До того ж часу кіоск буте стояти біля готелю "Київ". 
"Якщо звісно власники самостійно не приберуть його", – резюмував начальник cпецінспекції.
Фото: Златопіль
Нововиявлений МАФ у центрі Кропивницького демонтують… але не зразу (ФОТО)
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований