21 травня 2024, вівторок

У Кропивницькому на хабарі затримали начальника СІЗО (ВІДЕО)

У Кропивницького на хабарі затримано начальника одного з міських СІЗО. Той пропонував співробітникові прокуратури все, що завгодно, лише б інформацію про кричущі порушення, які виявили силовики під час перевірки – не дали розголосу. Правоохоронці фіксували все "замети" і ось, під час чергового "обдаровування", начальника СІЗО – затримали.

Про це йдеться у сюжеті Подробиць, інформує Златопіль.

Співробітники прокуратури знайшли у виправній установі № 14 під час чергової перевірки знайшли в ув'язнених молотки, ломи, ключі від камер, алкоголь і наркотики. А також з'ясували: заарештовані вільно гуляють по СІЗО, готують дурман, самогон і в дуже навіть теплих відносинах з тюремниками. І це ще не все.

"В установі 160 дверей на камерах, встановлений ще на качана Минулого століття, установа побудовали в 1908 году – від до цього часу їх ніхто НЕ міняв. На сьогоднішній день стан дверей такий, что при Досить сильному ударі, ув'язнені могут з ціх камер війт. Охоронна система, сигналізація, яка встановлена в 80-их роках – технічно и морально застаріла, Постійно виходом з ладу, що не спрацьовує та может привести до того, что в разі Виникнення надзвічайної ситуации чи бунту – ув'язнені війдуть на вулицю ", – повідомив Олександр заморозити, начальник відділу прокуратур Кіровоградської області.

За останній рік звідси втекли двоє арештантів. Одного – шукають досі. Зупинити анархію в СІЗО Міністерство юстиції, у відомстві якого знаходяться дані установи, обласна прокуратура в цьому році просила дев'ять разів! Реакції – нуль. Замість цього начальник СІЗО – з серпня носив хабарі прокурору.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сніжана Бабкіна повідомила інформацію про концерт свого чоловіка у Кропивницькому

"Неправомірна вигода булу вилуч в сумі 2400 гривень и талони на пальне, но поки що їх ВАРТІСТЬ назваті Неможливо, после проведення експертних ДОСЛІДЖЕНЬ відповідніх", – повідомив Олег Могильний, прокурор прокуратури Кіровоградської області.

Затриманому вже обрали запобіжний захід – два місяці арешту, правда, з правом внести заставу – 128 тисяч гривень. "Подробиці" звернулися до Мін'юсту з проханням прокоментувати ситуацію в СІЗО. Але реакції звідти – традиційно – не було.

Відео: Подробиці

У Кропивницькому на хабарі затримали начальника СІЗО (ВІДЕО)
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований