28 квітня 2024, неділя

Протягом минулої доби тричi горiв житловий сектор

Протягом доби, що минула, вогнеборцi Кiровоградщини тричi залучались на гасiння пожеж у житловому секторi. 
Про це повідомляє прес-служба УДСНС в області, інформує Златопіль.
12 серпня о 22:40 до Служби порятунку «101» надiйшло повiдомлення про пожежу на вул. Приморськiй м. Свiтловодськ. Як з’ясувалось, у однiй iз квартир на 8-му поверсi 9- поверхового житлового будинку горить 1 м 2 дивана. До гасiння пожежi було залучено 8 чоловiк особового складу та 2 одиницi технiки 17-ї Державної пожежно-рятувальної частини м. Свiтловодськ.
О 23:08 виникла пожежа на вул. Мiнськiй м. Кропивницький. Вогнеборцi 1-го Державного пожежно-рятувального загону м. Кропивницький, якi залучались на гасiння пожежi, встановили, що горить 48 м 2 покрiвлi житлового будинку та 8 м 2 домашнiх речей у ньому на територiї приватного домоволодiння. О 23:44 пожежу було локалiзовано та о 00:07 – лiквiдовано.
Вже 13 серпня о 02:53 рятувальники 18-ї Державної пожежно-рятувальної частини м. Знам’янка та пожежне вiддiлення в/ч А-1201 с. Богданiвка залучались на лiквiдацiю загоряння 500 м 2 господарчої споруди на вiдкритiй територiї, яка розташована на вул. Ватутiна с. Богданiвка Знам’янського району.
В усiх випадках травмованих та загиблих немає. Причини пожеж встановлюють
фахiвцi.
 
 

Протягом минулої доби тричi горiв житловий сектор
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований