29 вересня 2024, неділя

Діану Хріненко тепер шукають і за межами Знам’янського району

image

Правоохоронці розширили коло пошуку 16-річної Діани Хріненко, яка не повернулася додому зі святкування Дня Незалежності у Суботцях.

Про це журналістам повідомив т.в.o. заступника начальника ГУ НП в oбласті Oлексій Нікoлаєв, інформує Златопіль.

«Розширили коло пошуку і пересуваємося далі до наступних населених пунктів, відпрацювання тривають на постійній основі. Відпрацювання вийшло за територію Знам’янського району, відпрацьовується і Кіровоградський район», – сказав він.

Правоохоронець зауважив, що у Суботцях відпрацювали кожен будинок і кожну вулицю. Вже зібрана і опрацьована вся поточна інформація.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:Жителі села Субoтці перекрили дoрoгу на знак прoтесту

«З початку було залучено до 200 представників особового складу, на постійній основі працюємо з громадськими організаціями, які з нами відпрацьовують можливе місцезнаходження дівчини. До сьогоднішнього дня ми обертів не збавляємо, ми розширили коло пошуків і пересуваємося далі», – додав Ніколаєв.

Наразі працівники поліції звертаються до громадян із проханням допомогти у пошуках Хріненко Діани Олександрівни, 2001 року народження, мешканки с. Суботці.

Її прикмети: худорлявої статури, зріст 170 см, волосся довге світло-русявого кольору.

Була одягнута:брюки білого кольору, біла блузка, червоний кардиган, босоніжки білого кольору.

При собі мала: сумку золотистого кольору.

Будь-яку інформацію, що сприятиме встановленню місцезнаходженнядівчини,ви можетеповідомити за телефонами: (05233) 2-12-80, 2-20-94, або до найближчого відділення поліції за номером«102».

 

 

 

Діану Хріненко тепер шукають і за межами Знам’янського району
Оцінити цей запис

Магазин товарів для активного відпочинку ProTrack

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований