20 травня 2024, понеділок

У Кіровограді правоохоронці за годину розшукали вбивцю

У Кіровограді в результаті конфлікту між двома чоловіками сталося вбивство. За такі дії винуватцю скоєного загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до десяти років. Про це Златополю повідомили у СЗГ УМВС України у Кіровоградській області.
До Кіровоградського міського відділу міліції від працівників швидкої медичної допомоги надійшло повідомлення про виявлення тіла 38-річного місцевого жителя. За висновками суд-мед експерта смерть була спричинена чисельними травмами живота та гострою крововтратою.
 
 
Правоохоронці майже за годину розшукали та встановили особу зловмисника. Ним виявився 21-річний кіровоградець, котрий вже мав проблеми із законом, за нанесення тілесних ушкоджень.
Як з’ясувалося, пізно ввечері парубок прийшов у гості до знайомого, де вони розпивали горілку. У результаті виникла сварка, котра закінчилася бійкою, в результаті якої загинув господар будинку.
Наразі 21-річному парубку оголосили про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 121 «Умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого» КК України.
У Кіровограді правоохоронці за годину розшукали вбивцю
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований