28 вересня 2024, субота

У Кіровограді в автомобілі заживо ледь не згоріло немовля

Пригода сталась, коли маленький Ігор Малюга, якому за два місяці буде два роки, грався у батьковому авто. На три хвилини випустивши з поля зору малого, батьки почули несамовитий крик дитини. Кинувшись на допомогу вони побачили як з автомобіля валить дим і вириваються язики полум’я.
Зараз малий знаходиться в дитячій обласній лікарні, повністю обмотаний в бинтах і на штучному диханні. Його тіло обгоріло на 50 відсотків. За дві доби, маленький Ігор переніс два оперативних втручання, проте його стан залишається стабільно тяжким. Гарантій, що з малюком все буде добре, – лікарі поки не дають
В автомобілі де сталася пожежа, майже нічого не вціліло. Батько постраждалого Микола Малюга розповідає, що авто було улюбленим місцем для дитячих ігор малого. Воно стояло в дворі приватного будинку, тому на перший погляд жодної небезпеки не становило.
 
 
Хоча чоловік і не палить, та в бардачку зберігались сірники. Поки батьки були в будинку, ними, скоріше за все, і скористався малий Ігор – їх залишки знайшли на пасажирському сидінні. Пожежні експерти ж встановили, що осередком займання були саме сірники на сидінні, а через синтитичні чохли, вогонь охопив салон в лічені секунди.
[widgetkit id=747]
За дві доби перебування малого в лікарні, батьки витратили більше 10 тисяч гривень. Жодних заощаджень, батьки не мали, а вартість такого лікування обчислюється десятками тисяч гривень і десятками операцій. 
– Я прошу помогти мені врятувати дитину. Хто чим може, хто донорством, хто фінансово, а хто може медикаментами. Прошу людей бути не байдужими до нашого горя і допомогти нам врятувати нашу дитину – говорить Яра Аломарі, мати малого.
Малюку необхідна донорська кров – друга група, від’ємний резус. Тому всіх не байдужих батьки просять зв’язуватись із мамою Ярою по телефону 0668912613, або ж перераховувати кошти на картку «Приват-Банку» 5168 7572 0827 1207
У Кіровограді в автомобілі заживо ледь не згоріло немовля
Оцінити цей запис

Магазин товарів для активного відпочинку ProTrack

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований