28 вересня 2024, субота

У Кропивницькому презентували книгу про туристичні маршрути Кіровоградщини (ФОТО)

Вчора, 28 лютого, в обласній універсальній науковій бібліотеці ім. Д.І.Чижевського презентували книгу методиста "Кіровоградського обласного центру туризму, краєзнавства та екскурсій учнівської молоді", доктора географічних наук, доцента ЦДПУ ім.Винниченка Олександра Колотухи "Рекреаційно-туристські ресурси Кіровоградської області". 
Про це пише Златопіль із посиланням на офіційний портал Кіровоградської ОДА. 

У книзі представлено туристичні маршрути, які автор монографії збирав у процесі активної дослідницької роботи понад двадцять років – з 1996 по 2016 рік. Дослідження буде корисним для науковців, керівників туристсько-краєзнавчих об’єднань, студентів географічних та історичних спеціальностей, краєзнавців та туристів-спортсменів. 
У книзі розглядаються географічні особливості та рекреаційно-туристські ресурси Кіровоградської області – природні, соціально-економічні, культурно-історичні. 
Олександр Колотуха впевнений, що Кіровоградщина з вигідним географічним розташуванням, різноманітним природно-кліматичним та культурно-історичним потенціалом є досить привабливою для розвитку національного туризму. 

Тираж книги у 300 примірників буде безкоштовно поширений серед навчальних закладів та бібліотек області. 
Фото – з порталу Кіровоградської ОДА
У Кропивницькому презентували книгу про туристичні маршрути Кіровоградщини (ФОТО)
Оцінити цей запис

Магазин товарів для активного відпочинку ProTrack

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований