29 вересня 2024, неділя

Чиновникам міськради Кропивницького презентували “Нову українську школу”

Сьогодні, 13 березня, у стінах НВО №25 відбулась презентація кропивницького бачення "нової української школи" – загальнодержавної програми, що впроваджуватиметься в навчальних закладах країни з 2018 року, інформує Златопіль
"Нова українська школа – проект, що нині обговорюється. Реалізація даного проекту має розпочатись у 2018 році з набору першого класу, а уже в 2027-му до програми долучаться й учні старших профільних шкіл. Однак, ми вирішили не чекати 10 років і впровадити усі технології, що передбачає цей проект, уже сьогодні. 
Завдяки тому, що 2016-ий рік у нас був роком розвитку освіти, нам вдалось на 25% оновити власну комп'ютерну базу, придбали 27 мультимедійних інтерактивних дошок, для 7 шкіл закупили нове фізичне обладнання, а також один комплект робототехніки", – розповіла присутнім начальник управління освіти КМР Лариса Костенко. 
До презентації досягнень та можливостей кропивницьких шкіл долучились 13 навчальних закладів міста. Зокрема, до уваги посадовців та журналістів було презентовано 7 локацій: військово-патріотична, медійно-проектна, біолого-хімічна, а також локація smart-технологій та інші.
Фото – Златопіль
Чиновникам міськради Кропивницького презентували “Нову українську школу”
Оцінити цей запис

Магазин товарів для активного відпочинку ProTrack

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований