28 вересня 2024, субота

Кропивницькі лялькарі відзначили своє професійне свято разом із глядачами (ФОТО)

До Міжнародного дня лялькаря, який щороку відзначається 21 березня, колектив Кіровоградського академічного обласного театру ляльок підготував і провів цими вихідними розважально-пізнавальні програми для своїх відвідувачів.
Про це Златополю повідомили в обласному театрі ляльок. 
Крім показу вистави «Бережіться Пікачу» Н.Педько, яку завжди із задоволенням переглядають і діти, і дорослі, 18 березня був організований майстер-клас з ліплення виробів із солоного тіста. Також після вистави юні глядачі демонстрували свої знання театральних вистав у казковій вікторині й весело виконували завдання на імпровізацію, зображуючи різних тварин і птахів.

У неділю, 19 березня, до малечі на гостини завітав кумедний Карлсон. Привітавши іменинників і перевіривши їхні ігрові уміння, казковий гість вручив дітям подарунки. 
Дорослі глядачі мали змогу ознайомитися з експонатами виставки меморіального музею М.Кропивницького, присвяченої творчості відомого українського композитора Миколи Лисенка. 
Наступними вихідними лялькарі планують потішити глядачів прем’єрною виставою «Хитре Лисеня», репетиції якої вже тривають протягом тижня у театрі.
Фото – Кіровоградський академічний театр ляльок
Кропивницькі лялькарі відзначили своє професійне свято разом із глядачами (ФОТО)
Оцінити цей запис

Магазин товарів для активного відпочинку ProTrack

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований