28 вересня 2024, субота

Гімназія-інтернат з Кропивницького отримала золоту медаль на мiжнароднiй виставцi «Сучаснi заклади освiти»

Кiровоградське навчально-виховне об'єднання (гiмназiя-iнтернат школа мистецтв) отримало золоту медаль на Восьмiй мiжнароднiй виставцi «Сучаснi заклади освiти», що вiдбувалася 16-18 березня на базi Київського Палацу дiтей та юнацтва. 
Про це повiдомив прес-центр Управлiння освiти, науки, молодi та спорту облдержадмiнiстрацiї, інформує Рідний Край.
На Мiжнароднiй виставцi представили здобутки освiтян з питань пiдвищення якостi навчального та виховного процесiв, реалiзацiї законiв про освiту та науку, використання новiтнiх  засобiв навчання, обладнання, програм та систем дистанцiйного навчання для впровадження в практичну дiяльнiсть, розробки iнновацiйних iдей та технологiй  в навчально – виховному процесi, а також  матерiали з досвiду пошуку  ефективних шляхiв iнтеграцiї української освiти та науки в європейський i свiтовий простiр,  участi в спiльних наукових i освiтнiх програмах, проектах тощо.
Для учасникiв виставки проводилися конференцiї, презентацiї, семiнари, круглi столи, майстер-класи, вiдкритi уроки, панельнi дискусiї за участю провiдних науковцiв України, представникiв закордонних навчальних закладiв i мiжнародних представництв, батькiв, учнiв, студентiв i широкої громадськостi.
«Як i минулого року, наш колектив представляв освiту Кiровоградщини на Мiжнароднiй виставцi, яка зiбрала понад тисячу учасникiв освiтнього процесу для подальшого пошуку ефективних шляхiв пiдвищення якiсного показника нацiональної освiти, розвитку мiжнародних освiтнiх i науково-технiчних проектiв», – зазначив директор  Кiровоградського НВО гiмназiя – iнтернат школа мистецтв, професор Анатолiй Коротков.
Для учасникiв виставки провели рейтинговий виставковий конкурс. Гiмназiя-iнтернат школа мистецтв представив цього року власнi здобутки в номiнацiї «Cтановлення нової української школи в умовах модернiзацiї та iнтеграцiї до європейського освiтнього простору: досягнення та перспективи» та був нагороджений золотою медаллю.

Директор навчального закладу Анатолiй Коротков був нагороджений Дипломом за плiдну працю та активну органiзаторську дiяльнiсть iз модернiзацiї нацiональної системи виховання.
ілюстрація – з сайту Кіровоградської облради
Фото – РІдний край
 

Гімназія-інтернат з Кропивницького отримала золоту медаль на мiжнароднiй виставцi «Сучаснi заклади освiти»
Оцінити цей запис

Магазин товарів для активного відпочинку ProTrack

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований