17 травня 2024, п’ятниця

Юні екскурсоводи Кіровоградщини взяли участь у Всеукраїнському конкурсі (ФОТО)

У березні 2017 року були підведені перші підсумки обласного етапу Всеукраїнського конкурсу екскурсоводів музеїв навчальних закладів «Край, в якому я живу». Переможці обласного етапу взяли участь у Всеукраїнському конкурсі, який проходив у Києві протягом 20-22 березня.
Про це повідомляє Златопіль, посилаючись на інформацію Управління освіти міської ради Кропивницького.
Урочисте відкриття Всеукраїнського етапу конкурсу, в якому взяли участь учні гімназії імені Тараса Шевченка, гімназії №9 Кропивницького та Протопопівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів,  відбулося у Київському міському будинку вчителя.
21 березня 2017 року працювали секції за відповідними напрямами діяльності музеїв навчальних закладів. Діти проводили віртуальну екскурсію про свої музеї.
За підсумками конкурсу переможцями та призерами визнано 50% учасників II туру, які і були нагороджені Дипломами Українського державного центру туризму і краєзнавства учнівської молоді. Інші учні отримали Дипломи учасників I Всеукраїнського конкурсу екскурсоводів музеїв навчальних закладів «Край, в якому я живу».
Організатори конкурсу подбали про екскурсійну програму перебування дітей та педагогів у м. Києві, створили можливості для ознайомлення з визначними історичними та культурними пам’ятками столиці України.

Фото – Управління освіти КМР
Юні екскурсоводи Кіровоградщини взяли участь у Всеукраїнському конкурсі (ФОТО)
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований