14 червня 2024, п’ятниця

У Кропивницькому на центральній вулиці міста висадили туї (ФОТО)

Учора, 4 квітня, в Кропивницькому працівники торгового центру "DEPO’t center" разом зі школярами висадили на центральній вулиці міста стрункі, двометрові туї. Екологічна акція відбулася в рамках Всесвітнього Дня Землі.
Про це Златополю повідомили в ТРЦ "DEPO’t center".
– Для посадки були обрані 6 конусоподібних туй сорту «Смарагд» –  красиві, пишні, дійсно смарагдового кольору, – розповідає управляючий ТРЦ  DEPO’t center Ігор Безуглий. – Враховуючи наш нестійкий клімат для цих гарних південних дерев, ми усвідомлюємо, що нам доведеться дуже ретельно доглядати їх. Але заради хоча б незначного покращення рідного міста ми готові прикладати ці додаткові зусилля. 

Незважаючи на канікули, колективу ТРЦ висаджувати туї допомагали школярі сусідніх шкіл – ЗСОШ  №5 та №1.  

«Влітку їх треба завчасно поливати, а взимку закутувати», – так пояснювали  діти турботу за деревами та відповідальність за них учасників акції.

Ініціативу із екологічною акцією у ТРЦ Depo’t center  пояснюють тим, що заклад є носієм сімейних цінностей, адже сюди йдуть провести вільний час батьки і діти.
–  Це вже не перша наша екологічна ініціатива, – зазначив Ігор Безуглий.  – З вересня 2016 року ТРЦ Depo’t center співпрацює з громадською організацією «Україна без сміття» в проекті «Сортуй заради майбутнього», розмістивши у ТРЦ  екологічні бокси для збору пластикових кришечок. Взимку разом школярі та їх батьки з містечка Знам’янка назбирали 100 кг пластикових кришечок, які ми усі разом обміняли на навчальні посібники для їх школи.
Фото – DEPO’t center
У Кропивницькому на центральній вулиці міста висадили туї (ФОТО)
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований