05 жовтня 2024, субота

У Кропивницькому відбудеться кулінарний батл “Майстер-шеф”

12 квітня о 14.00 Кіровоградська обласна бібліотека для юнацтва запрошує усіх хто любить готувати або ж просто смачно поїсти на кулінарний батл «Майстер-шеф».
Про це Златополю повідомили в бібліотеці.
Захід відбувається за підтримки Михайла Бежана, депутата Кіровоградської міської ради, швейне виробницво «Мрія Є» та постійного друга та партнера бібліотеки – магазину «Kancler.com».  
Конкурсна програма проходитиме у форматі одноіменного телевізійного кулінарного реаліті-шоу, яке здобуло велику популярність серед глядачів. У кулінарній битві змагатимуться команди учнів Кіровоградського професійного ліцею сфери послуг та Кіровоградського професійного ліцею № 2.
В рамках програми команди готуватимуть три страви з меню трьох популярних у місті закладів харчування та відпочинку – шоколадної майстерні «Какао Боб», кафе «Прага» та «Sho bar». Саме представники та шеф-кухарі цих закладів перевірятимуть конкурсантів на майстерність, кулінарну кмітливість, вправність, стресостійкість та вміння працювати в команді. Судді оцінюватимуть страви приготовані командами за трьома критеріями – швидкість приготування, смак та естетику оформлення.
На глядачів чекатимуть цікаві випробування та «смачні» майстер-класи від кухарів-професіоналів.

За докладною інформацією звертайтеся до обласної бібліотеки для юнацтва. 
тел. 0954712767 – Букач Тетяна Станіславівна – завідувач сектором соціокультурної діяльності;
0505699007 – Корінь Христина Володимирівна – головний бібліотекар сектору соціокультурної діяльності
Адреса: вул. Декабристів 6\15, тел. 22-66-01. Сайт: http://www.lib.kr.ua. Працюємо з 9.00 до 18.00  щоденно, вихідний – субота.
 
У Кропивницькому відбудеться кулінарний батл “Майстер-шеф”
Оцінити цей запис

Магазин товарів для активного відпочинку ProTrack

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований