06 жовтня 2024, неділя

Як у Кропивницькому проходить правовий форум (ФОТО)

Сьогоднi у Кропивницькому проходить правовий форум для школярiв i студентiв, повідомляє Рідний край.
До форуму долучився директор Координацiйного центру з надання правової допомоги Мiнiстерства юстицiї України Андрiй Вишневський, викладачi права, адвокати i юристи.

Пiд час форуму з учасниками говорили як у правовий спосiб можна вирiшити будь-яку проблему i про те, яким чином зробити так, щоб право стало дiєвим iнструментом.У рамках форуму, протягом дня вiдбуватимуться просвiтницькi заходи: лекцiї, майстер-класи і брейн-ринг. Для тих, хто хоче стати юристом, представники вищих навчальних закладів та роботодавці влаштували ярмарок вакансій.

«Ми регулярно приходимо в школи, вишi та колективи громадських органiзацiй, щоб розповiсти про їхнi права. Чому це важливо? На мою думку, нас дуже сильно вiдрiзняє вiд iнших країн ставлення до права. Оскiльки при вирiшеннi проблем нам легше застосувати бiльш звичнi способи вирiшення: силовi, корупцiйнi, а не правовi. Це легше з першого погляду, але насправдi з цього моменту розпочинається замкнене коло. Як тiльки ти стаєш на цей шлях, не на шлях правди, а на шлях сили i корупцiї – ти стаєш частиною цього i не можеш розiрвати це коло», – зазначив Андрiй Вишневський.

Фото – Рідний край
Як у Кропивницькому проходить правовий форум (ФОТО)
Оцінити цей запис

Магазин товарів для активного відпочинку ProTrack

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований