06 жовтня 2024, неділя

У двох районах Кіровоградщини пройшли Великодні ярмарки (ФОТО)

Сьогодні, 13 березня, напередодні Великодня Кіровоградщина ярмаркувала. Зокрема святкові ярмарки влаштували мешканці Бобринецького та Долинського районів області, інформує Златопіль.
Як повідомляє прес-служба Долинської міськради, у Великодньому ярмарку в районному центрі взяли участь 28 суб’єктів підприємницької  діяльності, які пропонували до святкового столу м'ясні та ковбасні вироби, напівфабрикати, свіжу та морожену рибу, борошно та цукор, макаронні та круп’яні вироби, яйця та інше. 
На ярмарку також можна було придбати пасхальну випічку, хлібобулочні та кондитерські вироби в широкому асортименті, овочі, фрукти, гриби та багато іншого, що потрібно для свята. 
Святкову атмосферу на ньому створили представлені на продаж вироби декоративно-ужиткового мистецтва, створені майстринями з районного центру дитячо-юнацької творчості.
Як повідомляється на сайті Бобринецької міської об'єднаної територіальної громади, вже стало доброю традицією  проводити Великодній ярмарок на Базарній площі в Бобринці напередодні свята. 

Загалом на ярмарку було представлено близько 20 торгових точок, які пропонували  до продажу м'ясні, ковбасні, макаронні вироби, молочні продукти, рибу, олію, кондитерські вироби, тощо.  Ярмарок розпочався о 7 годині та, незважаючи на ранній час, уже було вдосталь бажаючих придбати смачну та якісну продукцію.
Для всіх бажаючих міська рада організувала безкоштовне частування варениками та гарячим чаєм.
Нагадаємо, сьогодні відбувся ярмарок у Кропивницькому.
Фото – з сайтів міськрад
У двох районах Кіровоградщини пройшли Великодні ярмарки (ФОТО)
Оцінити цей запис

Магазин товарів для активного відпочинку ProTrack

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований