13 червня 2024, четвер

Бібліотека Чижевського запрошує на заходи в Кропивницькому

З 17 по 23 квітня 2017 року у Кіровоградській обласній універсальній науковій бібліотеці імені Д. І. Чижевського відбудеться ряд масових та освітніх заходів.
Про це Златополю повідомили в бібліотеці.
23 квітняВсесвітній день книги та авторського права. У квітні 1995 р. Генеральна конференція ЮНЕСКО заснувала Всесвітній день книги і авторського права, який щорічно відзначається з 1996 року. Чудова традиція святкування Дня книги народилась у Каталонії, де 23 квітня, у День Святого Георга, традиційно дарували троянду за кожну куплену книжку. Цього дня також було прийнято дарувати книги близьким. З нагоди святкування  Всесвітнього дня книги та авторського права обласна бібліотека ім. Д. Чижевського запрошує переглянути книжкову виставку «Диво, ім’я якому  – книга», що працює у відділі обслуговування користувачів. 
Творчі виставки – ексклюзив: у відділі мистецтв  –  «Мальований рай» роботи студентів мистецького факультету КДПУ ім. В. Винниченка (художній керівник – Лариса Гарбузенко), виставка печворку, авторських сумок «Клаптикова мозаїка». У відділі документів з економічних, технічних, природничих наук – виставка вишитих ікон «Дорога до Бога» майстринь Клубу народних ремесел «Ниточка», хол І і ІІІ поверхів – роботи студентів мистецького факультету КДПУ ім. В.Винниченка «Витинанки», хол ІІ поверху  – фотовиставка Василя Пастуха «Життя прекрасна мить». У відділі рідкісних та цінних видань обласної бібліотеки ім. Д. Чижевського працює виставка «Колекція акафістів у фонді рідкісних видань». Запрошуємо до перегляду.  
В рамках проекту “Клуб інтелектуальних ігор”  22 квітня відбудеться шаховий турнір  “Мистецтво інтелектуальної гри”, початок з 10.00. Любителів шахової гри, як дорослих, так і малечу, чекають  у відділі обслуговування користувачів. Участь – безкоштовна. 
Безкоштовне вивчення іноземних  мов. Відділ документів іноземними мовами обласної бібліотеки ім. Д. Чижевського запрошує  усіх бажаючих на заняття з вивчення англійської мови, яке проводиться в понеділок і четвер, о 17.00. В п’ятницю о 16.30 проходять безкоштовні заняття з вивчення німецької мови.                          
Вхід на бібліотечні заходи – вільний. Деталі в розділі “Що нового” http://library.kr.ua
Адреса: м. Кропивницький, вул. Велика Перспективна, 24.
Фото – wikimapa.org
Бібліотека Чижевського запрошує на заходи в Кропивницькому
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований