05 жовтня 2024, субота

У Долинській пройшла виставка-ярмарок птахів і кролів (ФОТО)

29 квітня за ініціативи міської ради Долинської, що на Кіровоградщині, пройшла друга виставка-ярмарок голубів, птахів, домашньої декоративної птиці та кролів.
Про це повідомляє Златопіль із посиланням на прес-службу міської ради Долинської.
Серед зареєстрованих 76 учасників виставки були представники  Одеської, Дніпропетровської, Миколаївської  та Кіровоградської областей.

На виставці, окрім голубів, були представлені гуси, качки, кури, фазани, перепілки, папуги багато різновидів кролів та нутрії. Різноманіття видів та порід просто вражало відвідувачів.

Багато учасників з міста привезли величезних кролів та карликів, якими  милувалися як діти так і дорослі.

Член організаційного комітету, активний учасник, прихильник таких виставок, депутат міської ради Віталій Іващенко приготував для учасників заходу смачну шурпу та організував музичний супровід. Підприємець Інна Ткаченко готувала гарячий чай, каву та  смачні  шашлики.

Відвідувачі  отримали задоволення  від виставки. Дехто з них придбав собі  нові виставочні екземпляри птахів та тварин, які їм сподобалися. А діти тішились ніби зоопарку, фотографуючись біля кроликів та голубів. 

Долинчани  та гості міста мали можливість продати та придбати різноманітних птахів та тварин, а також отримати задоволення від споглядання дивовижного тваринного світу та від гостинності містян.
Виконавчий комітет Долинської міської ради вдячний всім учасникам  виставки-ярмарку, особливо гостям з інших  регіонів, які взяли участь у даному заході  та дали можливість жителям міста  бачити таку красу.
Фото – з сайту міськради Долинської
У Долинській пройшла виставка-ярмарок птахів і кролів (ФОТО)
Оцінити цей запис

Магазин товарів для активного відпочинку ProTrack

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований