04 жовтня 2024, п’ятниця

Герой АТО з Кіровоградщини завоював золото на Іграх нескорених (ФОТО)

Герой АТО з Благовіщенського району Олександр Чалапчій, який після бойових дій на сході України втратив обидві ноги, завоював золоту медаль із греблі у національних змаганнях «Ігри нескорених».
Про це повідомляє Златопіль із посиланням на прес-службу Кіровоградської обласної ради.
Змагання відбулися у місті Києві на легкоатлетичному манежі спорткомплексу "Атлет", у них взяли участь 114 бійців, які випробовували себе у різних видах спорту: стрільба з лука, плавання, пауерліфтинг, гребля на тренажерах, велоспорт та легка атлетика.
За результатами змагань 30 учасників буде відібрано для участі у міжнародних «Іграх нескорених», які пройдуть тренування як в Україні, так і в Канаді, до цього складу може увійти і Олександр. 23-30 вересня 2017 року військові-спортсмени із 17 країн світу втретє зустрінуться в місті Торонто (Канада). Цього року у змаганнях братимуть участь 550 бійців.

Нагадаємо, Олександр Чалапчій у 2014 році воював в АТО, під Горлівкою, де і отримав тяжке поранення та залишився без обох ніг. Після тривалого лікування він навчився ходити на протезах, відкрив власну справу та допомагає вдовам загиблих бійців в АТО. А тепер він ще й спортсмен та переможець в «Іграх нескорених».
Як повідомляється, голова Кіровоградської облради Олександр Чорноіваненко привітав Героя від імені депутатського корпусу.
Фото – viva.ua та з офіційного порталу Кіровоградської облради
 

Герой АТО з Кіровоградщини завоював золото на Іграх нескорених (ФОТО)
Оцінити цей запис

Магазин товарів для активного відпочинку ProTrack

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований