19 травня 2024, неділя

У Кропивницькому пройде бібліотечний фестиваль просто неба

З нагоди Міжнародного дня сім’ї у вівторок, 16 травня з 13:00 до 18:00 просто неба біля обласної універсальної наукової  бібліотеки ім. Д. Чижевського (вул. Велика Перспективна, 24) відбудеться «Бібліофестиваль на Великій Перспективній – 2017».
Про це повідомляє Златопіль із посиланням на інформацію, надану організаторами заходу.
Святкову програму відкриє «Літературно-музичний калейдоскоп», майстер-клас сучасної української пісні Лариси Гайдай, виступ «Весняний настрій» у виконанні Людмили Борисенко та соло на саксофоні Віктора Шапченка.
Бібліотека здивує презентацією «Sоund Lab», яка розкриє можливості надсучасного цифрового фортепіано Digital Piano Yamaha DGX-650. 
– Навіть, якщо ви тільки вчитеся грати, наше фортепіано дозволить вам звучати професійно. Використовуючи всього один палець лівої руки ви зможете отримувати від стандартних тризвуків до складних джазових акордів. А стилі акомпанементу автоматично оформлять ваше виконання супроводом ансамблю, – обіцяють організатори заходу.
Крім того, буде презентовано «Чудо сучасної техніки: 3D принтер». Під час відкриття 3D принтера всі бажаючі зможуть спостерігати за його роботою й відчути на дотик поробку, яку надрукував принтер. 
Протягом дня відбудуться зустрічі з молодими поетами, голосні читання, презентація книги письменниці з Херсону Елеонори Кузнєцової «Мала енциклопедія великої родини». Усі бажаючі зможуть відвідати виставку-продаж книг сучасних українських авторів та місцевих краєзнавців. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Кропивницькому презентують каталог робіт заслуженого художника України

З 13.00 до 18.00 біля бібліотеки відбудеться безліч цікавих заходів: зокрема майстер-класи з паперопластики «Зробимо органайзер для канцтоварів», виготовлення квітів із цукерок «Цвіт дизайну», прикрашання імбирних пряників «Мумі тролі», «Шиємо м’ячики для котів і мишей», де усі бажаючі вільно зможуть взяти участь.
Маленькі відвідувачі бібліотеки зможуть безкоштовно грати на інтерактивній дошці, взяти участь у грі «Твістер» та інших цікавих заходах.  
Любителів шахової гри, як дорослих, так і малечу запрошуємо на шахові турніри.
Для гостей  бібліотечного свята будуть представлені: віконна імпреза «Виходь на сонечко!», книжкові виставки «Тільки родина, як зірка єдина, твій порятунок, надійний причал», «Захист дитинства: контрольна для дорослих», виставка-інсталяція «Світ комах» та багато іншого.
– Усіх пропозицій неможливо описати – тож приходьте і беріть участь. Це буде неймовірно емоційно насичене свято – з розважальними заходами, новітньою сучасною технікою, творчими зустрічами з письменниками, знайомствами з новими книгами, спілкування з добрими друзями! – закликають організатори.
16 травня – запис до ОУНБ ім. Д.Чижевського – БЕЗКОШТОВНИЙ!
Адреса: м. Кропивницький, вулиця Велика Перспективна, 24. 
Фото – library.kr.ua
У Кропивницькому пройде бібліотечний фестиваль просто неба
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований