21 вересня 2024, субота

Кропивницький підприємець допоміг школярці поїхати на Всеукраїнський медіа-фестиваль (ФОТО)

Марію Семеняку, ученицю 8 класу кропивницької ЗОШ №2, яка виборола II місце на обласному конкурсі "Шкільна журналістика" в номінації "Відеорецензія на книгу", запросили взяти участь у Всеукраїнському медіа-фестивалі, що проходитиме в місті Києві.
Про це повідомляє кореспондент Златополя. 
Фестиваль організовує національний центр "Мала академія наук України". Організація покриває витрати учасників проекту на проживання та харчування. 
Дорогу ж учасники мають оплатити самостійно або за рахунок організації, яку вони представляють. Також необхідно мати певну суму кишенькових грошей на особисті витрати.
Марія Семеняка – школярка, яка стала єдиною представницею з Кропивницького на цьому фестивалі. В адміністрації школи теж не знайшлося коштів, аби посприяти дівчині в цьому питанні. 
Проте допомога все ж знайшлася. Сьогодні, 12 травня, місцевий підприємець Андрій Федорченко, випускник ЗОШ №2, надав дівчині спонсорську допомогу, забезпечивши її необхідними коштами, що покриють транспортні витрати та забезпечать дівчині спокійне й впевнене перебування в столиці на час проведення фестивалю.

Дівчина, її класний керівник і адміністрація школи щиро подякували спонсору за сприяння у цій справі.
– В першу чергу я дуже хочу подякувати Андрію Миколайовичу за те, що він завжди підтримує такі проекти, які дуже важливі для сучасної молоді та завжди допомагає. Цей фестиваль для мене досить важливий і я дуже хочу на нього потрапити. Тож, я розумію, що повинна зробити все від себе можливе та залежне, щоб проявити себе там якнайкраще, – розповідає Марія Семеняка.
Класний керівник Марії, вчитель української мови Оксана Іванівна Стародубцова теж висловила свою подяку Андрію Федорченку та розповіла про те, як її учениця готувалася до конкурсу.
– Я дуже щаслива, що навчаю таку чудову ученицю. Маша себе проявляє вже не один рік. Цьго року вона спробувала взяти участь в обласному конкурсі "Шкільна жрналістика". Я їй запропонувала створити відеорецензію на книгу, за яку на рівні області вона потім отримала друге місце. Наступного дня після конкурсу Машу запросили на Всеукраїнський фестиваль. Ми заповнили реєстраційну форму, а потім вона успішно пройшла співбесіду на цей проект. Маша – єдина школярка з нашого міста, яка їде на цей фестиваль. Тож, ми її підтримали в цьому і дуже чекаємо на її поїздку і віримо, що це буде її чудовим стартом у кар'єрному розвитку, – ділиться враженнями та думками Оксана Іванівна 

Фото – Златопіль
Кропивницький підприємець допоміг школярці поїхати на Всеукраїнський медіа-фестиваль (ФОТО)
Оцінити цей запис

Магазин товарів для активного відпочинку ProTrack

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований