27 квітня 2024, субота

Сьогодні у Кропивницькому – День вуличної музики (ФОТО)

Сьогодні, 20 травня, у Кропивницькому проходить День вуличної музики. Таким чином Кропивницький приєднався до чотирьох десятків інших міст України, де сьогодні концертами просто неба відзначають дане свято, пише Златопіль.
Як розповів нашому виданню координатор Дня вуличної музики в Кропивницькому Дмитро Таращук, сам фестиваль, який триватиме сьогодні в місті до 22-00, проходить одразу на трьох локаціях – "Музейні гостини" (біля обласного краєзнавчого музею), "Не поспішай під парасольками" (на Дворцовій під парасольками) та "Біля трамваю" (поблизу монументу першому в місті трамваю). 

– На різних локаціях виступають різні колективи – місцеві, гості з Києва, Одеси, Кривого рогу. Загалом більше 25 гуртів. – зауважив організатор фестивалю.
Музика, яку сьогодні можна почути на вулицях Кропивницького, абсолютно різна – від класики у виконанні учнів місцевих музичних шкіл, до справжнього важкого року, тож кожен знайде собі щось до душі.
Варто зазначити, що фестиваль – не комерційний проект: його учасники не отримують коштів за виступи, а на організацію фестивалю збирали звідусіль. Підтримали ідею місцеві меценати і благодійники, а не зіпсувала проведення фестивалю, попри побоювання, погода. 
Сьогодні, нагадаємо, о 16-00 у Кропивницькому стартує ніч музеїв.
Фото – Златопіль
 

Сьогодні у Кропивницькому – День вуличної музики (ФОТО)
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований