28 березня 2024, четвер

Кропивницька письменниця втретє отримала відзнаку “Коронації слова”

Учора, 15 червня, у колонній залі Київської міської держадміністрації відбулася 17 урочиста Церемонія нагородження переможців Міжнародного літературного конкурсу «Коронація слова», де відзначили письменницю з Кропивницького, дворазову дипломантку "Коронації слова" Ольгу Мігель, пише Златопіль.
На цьогорічній "Коронації слова" роман Ольги Васечко, відомої під творчим псевдонімом (двіочим прізвищем) Ольга Мігель, за назовю "Код Каріни" відзначено дипломом конкурсу. Це вже третя "Коронація" для Ольги Мігель.
Перемогу в головній номінації – номінації "Романи", на цьогорічній "Коронації слова" отримав роман херсонського письменника Віктора Михайлова "Останній біль Урус-Шайтана".
Довідково. Ольга Мігель  народилася 24 жовтня 1988 року у місті Кропивницькому (Кіровограді). Закінчила з відзнакою Кіровоградський державний педагогічний університет ім. Володимира Винниченка (факультет філології та журналістики) та Українську академію друкарства у м. Львів (факультет економіки та організації книжкової справи) за спеціальністю – видавнича справа та редагування. Ольга Василівна пише у жанрі фантастики, фентезі, містики і хоррор. Двократний дипломант Міжнародного літературного конкурсу "Коронація слова" (2015 рік – у номінації «романи»: спеціальна відзнака від Київського національного університету імені Тараса Шевченка за роман «Сновида»; 2016 рік – у номінації «твори для дітей»: вибір дитячого журі серед прозових творів для старшого шкільного віку та юнацтва за роман «Резонанс! Чародійка з синдромом ненормальності»). Найвідоміші твори – романи "Сновида", "Сірі метелики", "Принц на белом кальмаре", повість "Грішні пророки", Трилогія «Некромант і Чорний метелик» та інші. 
Фото – зі сторінки Ольги Мігель на Facebook
Кропивницька письменниця втретє отримала відзнаку “Коронації слова”
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований