19 травня 2024, неділя

На Кіровоградщині уже чотири сотні школярів відпочили у лісгоспі (ФОТО)

Школярі Маловисківщини знайомляться зі світом природи, а допомагає у реалізації бажання дітей спілкуватися із живою природою державне підприємство «Оникіївський лісгосп». що в Маловисківському районі Кіровоградської області.
Про це повідомляє кореспондент Златополя у Малій Висці, Кіровоградська область.
Упродовж останніх років оникієвський лісгосп стало одним з улюблених місць відпочинку юних жителів Кіровоградщини. При цьому зелена зона на території лісгоспу не лише милує око юних відвідувачів своїм рослинним різноманіттям, а й сприяє підвищенню їхнього еколого-освітнього та культурного рівня. А самі лісівники гостинно діляться з подорожуючими створеною власноруч багатющою зеленою красою й водночас звертають увагу дітей не необхідність збереження природи. 
Як розповіла головний лісничий  Людмила Поркуян, особливий інтерес у підлітків викликають дендрарій імені Володимира Єрмолаєва, в якому буяє понад 200 видів декоративних дерев та кущів, фазанарій та вольєр, де живуть дикі тварини, рекреаційна зона «Лісові стежини» та багато інших цікавинок лісгоспу.  Захоплюють дитячу  увагу також прилегла до адміністративної будівлі територія та об’єкти тепличного господарства, щедро прикрашені різнобарв’ям квітучих рослин. З початку літа в гостях у оникіївських лісівників уже побували понад чотириста хлопців та дівчат. І, як сподіваються працівники лісу, пізнавачів навколишнього середовища тільки більшатиме.
Фото – Златопіль 
На Кіровоградщині уже чотири сотні школярів відпочили у лісгоспі (ФОТО)
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований