03 травня 2024, п’ятниця

Кропивничан запрошують на “Роман з містом”

У суботу, 8 липня, з 18.00 до 21.00 обласна універсальна наукова бібліотека ім. Д. Чижевського запрошує кропивничан і гостей міста взяти участь у відкритій вуличній акції «Бібліотечне надвечір’я» (напрям література).
Про це Златополю повідомили в ОУНБ імені Дмитра Чижевського. 
– У липні наше місто стає менш гамірним і з’являється тиха камерність, коли поруч лише ті, кого довго знаєш. У липні тут залишаються залюблені в своє місто, у затишні вулички, старовинні будівлі… Для корінних кропивничан і тих, хто вважає це місто своїм рідним, незважаючи на кількість прожитих в ньому років – пропонуємо виставку-презентацію сучасної української літератури в стилі «міський роман» – «Роман з містом». – зазначають ві бібліотеці.
Серед книг на акції читачі знайдуть оповідання і повісті про Львів, Київ і безсумнівно – Єлисаветград-Кіровоград-Кропивницький. Серед представлених творів – історичні романи, детективи, які будуть  до вподоби і чоловікам і жінкам.
Для сімейного перегляду бібліотекарі підготували підбірку актуальної періодики «ТОП – 10 журналів, які читають кропивничани», адже тут і суто жіночі журнали, так званий глянець, і чоловічі про автомобільну чи комп’ютерну техніку, дитячі і загалом для всіх, на кшталт модних дизайнерських «Мой уютный дом» та ін.
– Усім сподобаються дитячий (іграшки) та ігровий (шахи, шашки) майданчики, тож  сумувати буде ніколи! Запрошуємо кропивничан та гостей міста відвідати акцію і провести суботній вечір, прикрасивши своє дозвілля сучасною новою книгою і приємним  спілкуванням з добрими друзями. – кажуть в бібліотеці.
Вхід  – вільний.
Адреса: м. Кропивницький, вулиця Велика Перспективна, 24. 
Ілюстрація – від організаторів.
Кропивничан запрошують на “Роман з містом”
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований