16 травня 2024, четвер

У Кропивницькому обласна бібілотека для дітей запрошує читати, гратись і розвиватися

Анонс масових заходів обласної бібліотеки для дітей ім. Т.Г.Шевченка з 10 по 16 липня 2017 року:
Відділ підліткового читання та інформаційно-консультативних послуг користувачам познайомитеся з літературними новинками, представленими на книжковій виставці «Ура, новинки!».
11 липня 11.00 завітайте до відділу підліткового читання та відвідайте ігрову програму «Для кмітливих і начитаних». Під час програми, ви зможете взяти участь в різноманітних інтелектуальних конкурсах, проявити свою обізнаність та ерудицію і, звичайно, цікаво провести своє дозвілля. 
11 липня  о 11.00 у відділі комп’ютерних технологій та забезпечення Інтернет-доступу користувачам відбудеться заняття на тему: «Твоє здоров’я та Інтернет».
12 липня о 10 годині запрошуємо всіх бажаючих завітати до відділу дитячого та сімейного читання на майстер-клас «Цікаві речі руками нашої малечі».
13 липня запрошуємо до відділу підліткового читання та інформац3ійно-консультативних послуг користувачам  на літній читай-бум «Читаємо завжди – читаємо скрізь».
Кожної неділі з 12 до 15 години запрошуємо завітати  до відділу дитячого та сімейного читання, де в цей час працює бібліотечний клуб читання та розваг «Сонячний промінчик на книжковій полиці» за сприяння програми «Активні громадяни», що її впроваджує Британська Рада в Україні. Діти та їхні батьки  матимуть можливість цікаво і змістовно провести разом свій вільний час: погратися в розвиваючі ігри, почитати книги та журнали. Гарний настрій, живе спілкування, порозуміння та єднання вашої родини гарантовано.
У Кропивницькому обласна бібілотека для дітей запрошує читати, гратись і розвиватися
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований