18 травня 2024, субота

Що бібліотека імені Шевченка підготувала цього тижня

Анонс масових заходів обласної бібліотеки для дітей ім. Т.Г.Шевченка з 17 по 23 липня 2017 року
Клуб літнього читання «Бібліотечне літо для веселих, кмітливих та невгамовних»
Шановні користувачі! Під час літніх канікул в бібліотеці вас очікує багато сюрпризів, несподіванок, конкурсів, майстер-класів, подарунків… Хто любить читати, малювати, займатися рукоділлям, писати вірші, відгадувати ребуси, прийшовши до нас з 10.00 год. до 18.00 год., не буде розчарований, адже обов’язково знайде тут заняття на свій смак.
Відділ підліткового читання та інформаційно-консультативних послуг користувачам познайомитеся з літературними новинками, представленими на книжковій виставці «Ура, новинки!».
18 липня об 11.00 завітайте до відділу підліткового читання та відвідайте ігрову програму «Для кмітливих і начитаних». Під час програми, ви зможете взяти участь в різноманітних інтелектуальних конкурсах, проявити свою обізнаність та ерудицію і, звичайно, цікаво провести своє дозвілля.
19 липня о 10 годині фахівці відділу дитячого та сімейного читання запрошують дошкільнят на «Story-time». На вас чекають: інтерактивні голосні читання казок «Найкращі історії для відпочинку»  та знайомство енциклопедію казкових героїв.
20 липня  о 10.30 у відділі комп’ютерних технологій та забезпечення Інтернет-доступу користувачам відбудеться заняття на тему: «Твоє здоров’я та Інтернет».
20 липня о 10.30 запрошуємо всіх бажаючих до відділу підліткового читання відвідати розважальну ігрову програму «Читаємо завжди – читаємо скрізь», під час якої ви зможете перевірити свої знання з літератури та проявити кмітливість і ерудицію.
Кожної неділі з 12 до 15 години запрошуємо завітати  до відділу дитячого та сімейного читання, де в цей час працює бібліотечний клуб читання та розваг «Сонячний промінчик на книжковій полиці» за сприяння програми «Активні громадяни», що її впроваджує Британська Рада в Україні. Діти та їхні батьки  матимуть можливість цікаво і змістовно провести разом свій вільний час: погратися в розвиваючі ігри, почитати книги та журнали. Гарний настрій, живе спілкування, порозуміння та єднання вашої родини гарантовано.
Що бібліотека імені Шевченка підготувала цього тижня
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований